Nattlig springtur!

Hallojsan!

Har verkligen varit sämst på att uppdatera här, men jag har varit världens bittraste människa senaste tiden.

Det enda jag gjort bra är att jag försökt spendera varenda tillfälle jag fått tillsammans med vänner som gjort mig glad och dessutom har jag lyckats hålla kosten riktigt bra! Dock har jag inte känt igen mig själv då jag står på jobbet och är bitter över småsaker som det inte finns någon mening till. Har aldrig varit den som klagat på tillvaron förut så som jag agerar martyr nowadays :-/

Men så ikväll när jag satt och kände hur min sömnbrist som pågått hela förra veckan gav upphov till att jag fick små panikångestattacker, DÅ fick jag det otroligt bra tipset att gå ut och springa! Vilket jag gjorde, i mörkret! :-P vi har ju inte direkt gatubelysning här ute på landet, utan jag fick sätta skygglapparna på och hoppas att alla älgar och vildsvin höll sig till sig själva ;-)

Så nu mår jag mycket bättre och känner att jag fick ny energi efter 3 km med partymusik i öronen :-) Illamåendet som jag alltid får efter jag sprungit har precis lagt sig med hjälp av en proteinshake följt utav en nästintill kalldusch :-)

 

Och nu väntar en god natts sömn! Så godnatt på er!

Mörkt?! ;)

Till top