Socker- & Glutenfria chokladmuffins!

Socker- & glutenfria chokladmuffins
Dessa går sjukt snabbt att slänga ihop! Godast är de med grädde och bär då de "sötar" lite mer. Muffinsarna blir väldigt smakrika och mäktiga. :)
10 st
2 ägg
1-2 msk honung
2 dl mandelmjöl
2 msk kakao
1 msk fiberhusk (finns på glutenfria hyllorna)
1 tsk bakpulver
1 tsk mald kardemumma
½ tsk vaniljpulver
1 dl smält kokosfett eller smör
"Strössel"
frysta bär
mörk choklad (minst 70% kakaohalt) - använder du dig av detta är muffinsen givetvis inte helt sockerfria, men du väljer själv om du vill ha strössel eller inte. ;)
1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Vispa ägg och honung tills det blir riktigt fluffigt
3. Blanda alla torrvaror tillsammans och vänd sedan ner det i äggsmeten.
4. Rör försiktigt i det smälta kokosfettet (eller smöret).
5. Fördela smeten i mellanstora muffinformar och häll över frysta bär och knäck lite choklad ovanpå.
6. Låt grädda 10 min.
7. Låt svalna på galler. Servera!
Smakade nyss en som jag gjorde med blåbär!
RIKTIGT gott tycker jag iaf ;)
RIKTIGT gott tycker jag iaf ;)